مسقطی یک نوع دسر معطر و خوشمزه مانند حلواست که در شهرهایی مانند لار در استان فارس ، بوشهر ، بندر عباس ، سیرجان و کازرون تهیه میشود .که البته مسقطی لاری معروفترین نوع آنهاست این دسر سنتی که به عنوان شیرینی برشی در کنار چای مصرف میشود از نشاسته ، گلاب ، شکر و کره تهیه میشود.
مسقطی را میتوان در رنگها و طعم های مختلفی درست کرد و با خلال بادام و پسته تزیین کرد.
این دسر مقوی سرشار از پروتئین است که باعث افزایش سطح انرژی و تقویت عمومی بدن می شود.
برای نگهداری مسقطی بهتر است روی آن را با سلفون بپوشانید و در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.