مسقطی یک دسر خوشمزه و پرطرفدار شیرازی

مسقطی یک نوع دسر معطر و خوشمزه مانند حلواست که در شهرهایی مانند لار در استان فارس ، بوشهر ، بندر عباس ، سیرجان و کازرون تهیه میشود .که البته مسقطی لاری معروفترین نوع آنهاست این دسر سنتی که به عنوان شیرینی برشی در کنار چای مصرف میشود از نشاسته ، گلاب ، شکر و کره تهیه میشود.

مسقطی را میتوان در رنگها و طعم های مختلفی درست کرد و با خلال بادام و پسته تزیین کرد.

این دسر مقوی سرشار از پروتئین است که باعث افزایش سطح انرژی و تقویت عمومی بدن می شود.

برای نگهداری مسقطی بهتر است روی آن را با سلفون بپوشانید و در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی