طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید. 

Image result for ‫طرز تهیه سالاد سزار‬‎

طرز تهیه سالاد سزار

مواد لازم

سینه بدون پوست: ۱ عدد (اگر از فیله مراغ استفاده می‌کنید تعداد نفرات را در نظر بگیرید) کاهو: ۱ بوته سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری نان تست به مقدار دلخواه سیر: ۲ حبه رنده شده شاخه رزماری: ۱ عدد سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون: به مقدار دلخواه پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری رنده شده آب لیمو‌ترش، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

سینه‌مرغ، آب‌لیموترش، یک حبه سیر، یک شاخه رزماری، مقداری نمک، فلفل، مقداری سس خردل ، یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق سوپ‌خوری از روغن زیتون در ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا مرغ کاملاً مزه‌دار شود سپس سینه‌های مرغ‌ را گریل کنید. در این فاصله نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید. قبل از برش زدن دور نان تست را ببرید و قسمت نرم و سفید نان را برش بزنید. روغن زیتون را در یک تابه کمی داغ کنید و مقداری سیر رنده شده را در آن تفت دهید. تکه‌های نان تست را در روغن زیتون و سیر تفت دهید و برشته کنید، حالا نان‌های تست شما به نان کروتان تبدیل شده‌اند. در یک ظرف بزرگ کاهوها را تکه تکه کنید(بهتر است کاهو را با دست تکه کنید) مرغ گریل و نان تست برشته شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. برای درست کردن سس سالاد آب لیمو‌ترش، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده، پنیر پارمزان و چند قطره روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. برای تزیین روی سالاد می‌توانید از حلقه‌های برش داده زیتون سبز و سیاه بدون هسته  و مقداری پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.

نکاتی در مورد سالاد سزار :

  1. برای تهیه سس سالاد سزازاز سس هزار جزیره هم میتوانید استفاده کنید چون طعم خوبی دارد.
  2. شما میتوانید سیر تازه از جای پودر سیر و نان تست را جای نان سوخاری استفاده کنید.
  3.  خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد سزار را تغییر میدهد و نباید از آنها استفاده کرد.
  4. روی نان های تست خردشده سس نزنید زیرا باعث نرم شدن  تکه های نان شده و تردی نان ازبین میرود.
  5. کاهو پیچ یا کاهوی رسمی مناسب ترین کاهو برای سالاد سزار است و باید انها را درشت تر خرد کنید.
  6. سالاد را با دست و به آرامی مخلوط کنید. و در آخر پنیر پارمسان رنده شده را رویش بریزید.
  7. با توجه به ذائقه خودتان میتوانیدافزودنی های مناسب را به آن اضافه کنید.

منبع : نمناک

۰
مژگان
۱۸ آذر ۲۰:۰۱

سزار بهترین سالاد دنیاست، ممنون

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی