دستور پخت کباب “کوبیده مرغ”

مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ

 پیاز ۵ عدد

مرغ چرخ کرده   ۱ کیلو

شوید   ۱و نیم قاشق غذاخوری 

نمک   ۱ قاشق غذاخوری

 فلفل  به اندازه دلخواه

جوش شیرین   ۱/۳ قاشق غذا خوری

آویشن نصف قاشق غذا خوری

مواد لازم سس کباب

کره ۱۰۰ الی ۱۵۰گرم

زعفران دم کرده  به میزان لازم

در  لازانیا همراه ما باشید.

آموزش کباب کوبیده مرغ

آموزش درست کردن کامل کباب کوبیده مرغ

مرغ را با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید. و پیازها را هم با رنده ریز یا دستگاه خرد کن خرد کنید و آب آن را جدا کنید.اگر آب پیاز را کامل نگیرید باعث میشود کباب ها شل و تلخ شوند. سپس مرغ را با پیاز کاملا ورز دهید تا با هم مخلوط شوند و در حین چنگ زدن ادویه های گفته شده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. هنگام سیخ زدن باید از مواد کوبیده حدود ۷۰ تا ۸۰ گرم بردارید تا کلفت نشود و نریزد.

بعد از ۵ دقیقه ورز دادن میتوانید به اندازه مقداری که گفته شد از مواد بردارید و به همان ترتیب که کباب کوبیده را به سیخ میکشید این کباب را به همان شکل سیخ کنید. در این فاصله سس کباب را درست میکنیم .

به این شکل که کره را در ظرفی روی حرارت ذوب میکنیم و زغفران را با آن مخلوط میکنیم  و با قلمو روی کباب ها میکشیم.وقتی که همه کباب ها را به سیخ کشیدید میتوانید روی زغال یا کباب پز گازی آنها را بپزید و در انتها از سس کره و زعفران برای براق شدن و چربتر شدن این کباب ها استفاده کنید. 

 

منبع : دایان

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی