طرز تهیه شیر برنج خامه ای

دستور تهیه شیر برنج خامه ای:

اگر به دنیال دسری خوشمزه و مقوی هستید حتما شیر برنج خامه ای را امتحان کنید و برای تهیه این دسر خوشمزه با وبلاگ من همراه باشید.

مواد لازم شیر برنج خامه ای:

 

برنج نیم‌دانه         2 پیمانه

شیر         8پیمانه

شکر      به مقدار لازم
گلاب سه ق غ
خامه       نصف پیمانه
نمک مقداری

طرز تهیه شیر برنج خامه ای:

 ابتدا باید برنج را از شب قبل در کمی آب یا گلاب خیس کنید.
در یک قابلمه مناسب، برنج را همراه با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج نرم شود.
برنج تاجایی باید بجوشد که حدود نصف لیوان از آب باقی بماند.
سپس شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا له شده و مغزپخت شود.
پس از اینکه دانه‌های برنج کاملا باز شد.
حدود 10 دقیقه آخر پخت، گلاب را به شیر برنج اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید.
10 دقیقه بعد از اضافه‌کردن گلاب، حرارت را خاموش کنید و یک دم‌کنی تمیز روی قابلمه قرار دهید. 
در قابلمه را ببنید و 5 - 10 دقیقه صبر کنید تا شیر برنج جابیفتد.
بعد از اینکه شیر برنج آماده شد، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی سرد شود بعد تزیین کنین 

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی