کاپ‌کیک شکلاتی آلمانی

نتیجه تصویری برای کاپ‌کیک شکلاتی آلمانی

 

مواد لازم
بستنی شکلاتی-گردویی
یک پیمانه آرد کامل
نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین
¼ قاشق چایخوری نمک
450 گرم شکلات شیرین
¼ پیمانه آب
نصف پیمانه کره آب‌شده
نصف پیمانه شکر
دو عدد تخم‌مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه شیر ترش
بستنی کاراملی
2/3 پیمانه نارگیل رنده شده

 



طرز تهیه

قالب‌های مافین را چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه کوچک، آرد، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید.
در یک قابلمه کوچک، شکلات و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود.
در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کمی نرم و سفید شود. 30 ثانیه کافی است. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه منید. با سرعت زیاد یک دقیقه هم بزنید. مخلوط شکلات را اضافه کنید و بعد، به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سرعت هم‌زن را کم کنید و بقیه مراحل را با قاشق چوبی هم بزنید.
سپس مواد را داخل قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
قالب‌ها را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
پیش از سرو، روی آنها روکش بستنی شکلات- گردویی قرار دهید. روی آن نارگیل رنده شده بریزید و در آخر، روکش بستنی کاراملی را اضافه کنید.
برای تهیه روکش بستنی شکلات-گردویی، نیم‌لیتر بستنی شکلاتی و ¾ پیمانه گردوی خرد شده نیاز دارید. آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند

 

منبع: اینستاگرام

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی