طرز تهیه “کباب تابه ای” خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن

مواد لازم برای کباب تابه ای

  • گوشت چرخ کرده:500 گرم
  • فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
  • گوجه فرنگی :3 عدد
  • رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
  • پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
  • سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
  • پیاز رنده شده :1 عدد
  • پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
  • گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
  • نمک :به میزان لازم

طرز-تهیه-کباب-تابه-ای

طرز تهیه کباب تابه ای خانگی

طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه ورز میدهیم . آنقدر ورز میدهیم تا کاملا به خورد هم بروند.

 

مرحله سرخ کردن مواد اولیه کباب تابه ای

در یک تابه مقداری روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را با حرارت بالا تفت میدهیم.ادویه پایریکا را هم به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر تفت میدهیم .سپس نصف پیمانه آب جوش اضافه میکنیم و در کنار آب جوش گرد لیمو و زعفران را مخلوط کرده و بعد از یک جوش کوچک این سس از روی حرارت برمیداریم.

 

چگونه کباب تابه ای فوق العاده خوشمزه درست کنیم ؟

گوشت های ورز داده شده را به اندازه و حالت دلخواه خود فرم دهید و در تابه روغن با حرارت ملایم رو به بالا سرخ کنید.

 

دستور تهیه کباب تابه ای

دو طرف گوشت را سرخ کنید تا گوشت آب بیندازد و بعد از سرخ شدن دو طرف گوشت ها ،گوجه فرنگی های حلقه ای برش زده و فلفل دلمه ای ها و نیز سیب زمینی ها را در تابه، کنار گوشت ها میچینیم .. کمی نمک روی سیب زمینی ها میپاشیم و سس گوجه ای که آماه کرده بودیم روی آنها میریزیم .

 

بهترین کباب تابه ای را درست کنید !

در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم همه مواد با حرارت پایین به مدت نیم ساعت بپزند و جا بیفتند.پس از نیم ساعت کباب تابه ای ما آماده سرو است.که میتوانید در کنار سبزیجات با برنج یا نان نوش جان کنید.

 

طرز تهیه کامل کباب تابه ای در خانه با روشی خوشمزه

ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای:

  1. بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید.
  2. دقت کنید اگر چربی گوشت بیش ازاندازه باشد ،هنگام پخت اندازه و سایز کباب تابه ای تغییر میکند و کباب تابه ای جمع میشود.
  3. هر چه مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.
  4. برای لذیذتر شدن کباب تابه ای مقداری گلپر هم به آن اضافه کنید تا طعم متفاوت تری از کباب را امتحان کنید .
  5. برای معطر کردن کباب یک قالب کره را روی آن خرد کنید.
  6. هرگز از تخم مرغ در کباب تابه ای استفاده نکنید. چون باعث سفت شدن کباب می شود.
  7. کباب هارا با حرارت بسیار کم بپزید تا مغز پخت شوند.
  8. در صورت رقیق شدن مایه کبابتان مقداری آرد نخود چی و یا آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید.
  9. آب پیاز را پس از رنده کردن حتما بگیرید.
  10. روغن را حتما داغ کنید تا کباب ها هنگام سرخ شدن وا نروند.

نکات تکمیلی در مورد کباب تابه ای

  • برای این که یک کباب دیگی خوشمزه داشته باشید سعی کنید از گوشت کم چربی استفاده کنید.
  • در آخر پخت کمی زعفران آب شده اضافه کنید تا بوی خوش از غذا به استشمام برسد.
  • سعی کنید این کباب را با سماق میل کنید .
  • اگر بتوانید گوشت بره استفاده کنید که خیلی بهتر و لذیذتر خواهد شد .
  • نکته دیگر اینکه اگر آب پیاز را بگیرید و بعد پیاز را اضافه کنید گوشتتان ترد می‌شود .
  • می‌توانید فلفل سبز را لا به لای کباب بگذارید تا عطر فلفل را بخود بگیرد و در این صورت خیلی خوشمزه تر است.

منبع :  goodlyfe

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی