۱. ساندویچ سرد با مرغ
ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ سرد است که میتوانید آن را از شب قبل در زمان کوتاهی درست کرده و در یخچال قرار دهید.
مواد لازم | |
سینه مرغ | 120 گرم |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | 1/2 قاشق غذاخوری |
اسفناج پاک کرده و پخته | 1 پیمانه |
هویج رنده شده | 1 عدد |
نان ترتیلا | 1 عدد |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- سینه مرغ را پخته یا آن را گریل کرده، سپس ریش ریش کنید و در کاسهای بریزید.
- سس مایونز، سس خردل، سرکه و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ مزه دار شود.
- اسفناج را کمی تفت دهید تا آب آن بخار شود، سپس آن را همراه هویچ روی نان ترتیلا پهن کنید.
- مرغ مزه دار شده را روی مخلوط اسفناج و هویج پهن کنید و نان را رول کنید.
- ساندویچ را لای فویل بپیچید، وسط آن را با یک چاقوی تیز برش بزنید و یک شب در یخچال قرار دهید.
۲. ساندویچ سرد با تن ماهی
ساندویچ تن ماهی از انواع ساندویچ سرد است که در دورهمیها به عنوان میان وعده و یا به عنوان شامی خوشمزه سرو میشود.
مواد لازم | |
کنسرو تن ماهی | 350 گرم |
ساقه کرفس | 2 عدد |
سیب پوست کنده و خرد شده | 1 عدد |
سس مایونز | 4 قاشق غذاخوری |
برگ ریحان خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
نان تست | 8 برش |
دستور تهیه:
- تن ماهی، ساقه کرفس خرد شده، سیب خرد شده، ریحان، مایونز و آبلیمو را در ظرفی ریخته، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- چهار برش از نانهای تست را در ظرفی بچینید، از مخلوط فوق روی آنها بریزید و روی آن را با برش دیگری از نان تست بپوشانید.
۳. ساندویچ سرد با تخم مرغ
ساندویچ تخم مرغ یکی از انواع ساندویچ سرد است که مخلوطی از سبزیجات و ادویههای معطر، طعم و مزهی خاصی به آن میبخشد.
مواد لازم | |
تخم مرغ | 9 عدد |
سس مایونز | 1/3 پیمانه |
نان تست | 8 عدد |
ساقه کرفس متوسط | 1 عدد |
کاهو | 8 برگ |
خردل | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاری | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- ساقهی کرفس را به قطعات نیم سانتیمتری بش بزنید.
- تخم مرغها را آبپز کرده و پوست آنها را بگیرید. زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید، همهی سفیدهها را خرد کنید و ۶ تا از زردهها را نیز له کنید.
- زرده و سفیدهی خرد شده را در ظرفی بریزید، ساقه کرفس خرد شده، مایونز، خردل، پودر کاری، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
- روی چهار برش از نانهای تست سس مایونز بمالید، روی آن یک برگ کاهو قرار دهید و مخلوط تخم مرغ را بین نانها تقسیم کنید. سپس روی هر یک برش دیگری از نان تست قرار دهید.
۴. ساندویچ سرد سالاد یونانی
ساندویچ سالاد یونانی یکی دیگر از انواع ساندویچ سرد است که در آن ترکیبی از پنیر و سبزیجات به کار رفته و نوعی غذای گیاهی نیز محسوب میشود.
مواد لازم | |
پنیر فتا | 40 گرم |
خیار | 1 عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
کاهوی خرد شده | 1 پیمانه |
فلفل دلمه ای خرد شده | 1/4 پیمانه |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
زیتون بدون هسته | 8 عدد |
نان پیتا | 2 عدد |
حمص | 4 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- خیار، گوجه، پیاز، زیتون، فلفل دلمهای و پنیر را ریز خرد کرده و در ظرفی بریزید.
- نمک، فلفل، روغن زیتون و آبلیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا سبزیجات مزه دار شوند.
- نان پیتا را از وسط برش بزنید و داخل آن را با حمص و مخلوط سبزیجات پر کنید.
نکته: حمص نوعی خوراک مدیترانهای- عربی است که در خاورمیانه طرفداران زیادی دارد و بیشتر سر میز اردور به عنوان پیش غذا سرو میشود. طرز تهیه این خوراک در زیر ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه حمص | |
نخود | 250 گرم |
ارده | 10-12 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 10 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1/4 پیمانه |
سیر | 4-5 حبه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پودر پاپریکا | 2 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
- نخود را بپزید و اجازه دهید آب آن کاملا تمام شود، سپس آن را میکس کنید تا کاملا له شود.
- سیر را له کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید.
- آبلیمو، ارده کنجد، فلفل و روغن زیتون را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- مخلوط ارده را به نخود له شده اضافه کرده، پودر پاپریکا را بیفزایید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
منبع: ستاره