“بورانی اسفناج” را به شکل های مختلفی تهیه می کنند ولی با سیر و گردو مزه فوق العاده ای دارد و بسیار مقوی می شود. به سرعت و تنها در 30 دقیقه تهیه می شود و به عنوان یک مکمل کم هزینه می توان از آن نام برد.
مواد مورد نیاز برای بورانی اسفناج
* اسفناج : 1 کیلو
* گردوی خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
* ماست : 500 گرم
* سیر تازه : 100 گرم
* نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار کافی
طرز تهیه بورانی اسفناج
* ابتدا اسفناج و سیر را پاک کنید و خوب بشویید. سپس آنها را خرد کنید و در یک قابلمه تفت دهید.هنگام تفت دادن هم مقداری نمک و زرد چوبه به آن اضافه کنید تا کاملا بپزند.
* بعد از اینکه اسفناج ها با سیر تفت خوردند از روی حرارت بر میداریم تا خنک شوند. ماست را هم با قاشق کاملا هم بزنید تا یکدست شود بعد مقداری نمک ، فلفل و گردوی خرد شده را به همراه اسفناج های سرد شده داخل ماست بریزید و خوب مخلوط کنید.بعد این پیش غذای خوشمزه را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد بورانی اسفناج
* بورانی اسفناج جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
* و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
* بورانی اسفناج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
* توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : استوار